A PiltnerCleaner szőnyegtisztító!

„Kisfiúnkkal a kórházból hazakerülésünk óta küszködtünk a gyorsan kipirosodó, és kiszáradó bőre miatt. Kórháztól, magánbőrgyógyászig jártunk, amíg az egyik helyen azt mondta a doktornő:

Dobják ki az összes textilt a lakásból: szőnyegek, függönyök, párnák, cseréljék le még az ágyneműket is!

Évekig éltünk szinte a kopár lakásban… amíg édesanyám egyszer nekünk nem ajándékozta a családban nagy becsben tartott kis, pár méteres szőnyeget. Hirtelen bevillantak a képek, amikor a barátnőimmel azon a szőnyegen babáztunk, és tudtam: nem akarom kidobni! Megoldást kellett találnom arra, hogyan tudom elhelyezni a lakásban ezt a szívemnek kedves kis textilt, hogy kisfiam ekcémája ne újuljon ki. Ekkor találtam meg a PiltnerCleaner Szőnyegtisztítót, akik az ózonos tisztítást javasolták. A szőnyeg azóta is  folyosónkat ékesíti, és nekik hála, végre csodaszép függöny, és még shaggy szőnyegeim is vannak.”

Az ekcéma, vagy más néven az atópiás dermatitis nem csak egy kozmetikai probléma. Ez egy idült bőrbetegség, amely miatt vörös, viszkető és száraz foltok jelennek meg a bőrön a test különböző részein. Ha közepes vagy súlyos ekcémája van, az erős fájdalommal, viszketéssel és a bőr berepedezésével járhat.

Mi köze az ekcémának a szőnyeghez?

Az allergiás megbetegedéseket a háziporatka ürülékében található fehérje váltja ki. Az ürülék azért is veszélyes, mert főleg a téli időszakban, száraz levegőn beszáradva, feltöredezve a porhoz tapadva órákon keresztül tud lebegni a levegőben, így a lakás bármely részére könnyen eljut. Egy átlagos atka kb. 20 ürülék-gömböcskét helyez el naponta, ami azt jelenti, hogy az atkák néhány nap alatt a saját súlyuknak megfelelő súlyú ürüléket tudnak termelni. A háziporatka-allergia a bőr felületén jelentkezik csalánkiütés, illetve ekcéma formájában.

Családi vállalkozásként fontos számunkra, hogy minden gyermek megfelelő életminőségben élhessen, és ne kelljen olyan kellemetlenségekkel törődnie, mint egy viszkető bőr. Szeretnénk másnak is segíteni, mert hisszük, sokszor a 99%-os tisztaság elég ahhoz, hogy megszüntessen egy allergiát, vagy ekcémát, így elkerülhető mindennemű szintetikus szer beszedése is!

Javasoljuk: kezdje az alapoknál, tisztíttasson szőnyeget!