… hogy belül is tiszta legyen!

Ózonos tisztítás csak a Piltner Cleanernél!

Az ózonos tisztítás egy 100% vegyszermentes, és környezetbarát módszer, amely nem csak tisztít, de antibakterális, -és tisztító hatása is van!

Miért fontos ez a szőnyegtisztításnál?

 A poratkák több mint 90%-a az otthonában található szövetekben, tehát a szőnyegekben található!

Miért kérjünk extra szolgáltatásként ózonos tisztítást?

A köznyelvben házipor-allergiaként ismert betegség okozója, a háziporatka levegőben szálló beszáradt széklete. Ez az ürülék az, amit belélegezve, megérintve, a jellegzetes allergiás tüneteket kiváltja.

A háziporatkák fő tápláléka a lakásban élő ember elhalt, lehullt hámsejtje, mely legnagyobb mennyiségben az ágyneműkben, párnákban, bútorhuzatokban, szőnyegekben, plüssállatokban található. A háziporatka az arra érzékeny egyénekből szénanáthás, asztmás tüneteket válthat ki, de az ágyban, ágyneművel érintkezve okozhat csalánkiütést, ekcémát is.

A poratkák takarításában egy egyszerű porszívó nem állja meg a helyét, sőt továbbmegyünk! Az egyszerű nedves szőnyegtisztítás sem fertőtleníti a szőnyegeket 100%-osan!

 De mi is az az ózon?

Az ózon nem más, mint aktivizált oxigén (O3), amely hasonló az élethez is szükséges levegőben található fajtához (O2). Erejét tekintve elmondható, hogy jelenlegi ismereteink szerint ez a második legerősebb tisztító és szagtalanító hatású elem, amely végez a baktériumokkal, vírusokkal és a kellemetlen szagokkal is.

Az ózonhatás csak rövid ideig él. Ez a kis idő azonban éppen elég ahhoz, hogy az oxidáció folyamatával a különböző szennyeződésekkel, vírusokkal, szagokkal is hatékonyan fel tudja venni a harcot és gyakorlatilag maradéktalanul el tudja pusztítani azokat.

Hogyan működik?

Nagy teljesítményű ózongenerátorunkkal kb. 20 percig ózont fújunk a szőnyegre egy teljesen lezárt térben, amely 20 perc alatt, az ózon elvégzi tisztító munkáját.

Kiknek ajánljuk az ózonos tisztítást?

Az ózonkezelést olyan szőnyegekre ajánljuk, amely sokat érintkeznek füsttel-, dohánnyal-, étellel-, izzadsággal-, penésszel. Allergén anyagok likvidálására, penészmentesítésre, fertőtlenítésre. Egészségügyi szempontból fokozottan előnyös például óvodákban, torna- és edzőtermekben, öltözőkben, irodákban, üzletekben.

Fontos tudni az eljárásról!