Gyakran Ismételt Kérdések

Ahhoz, hogy a szőnyegünk hosszú távon megőrizze színét és minőségét rendszeres tisztítás szükséges. A háztartási porszívók és bérelhető tisztítógépek teljesítményükből adódóan nem hatékonyak a szálak mélyén lévő por, atka, állatszőr és egyéb nem kívánt szennyeződések eltávolítására.

A szőnyegtisztítás ára szőnyegtípustól, a szőnyeg méretétől és a szőnyeg szennyezettségétől függően változik. Az alábbi linken találja árkalkulátorunkat, vagy keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén.

A szőnyegtisztítás vállalási ideje egy hét.

Két helyszínen is leadhatja a szőnyegét! 

 1. Blue Cleaning tisztító szalon és mosoda
  Cím: 8800 Nagykanizsa, Zrínyi Miklós utca 15.
  Telefon: +36704162659
  Nyitvatartás: Hétfő – Péntek 8-17
 2. Sió Clean mosoda
  Cím: 8600 Siófok, Tessedik Sámuel utca 29.
  Telefon: +36304933356
  Nyitvatartás:  Kedd: 8-14    Péntek: 8-12

Szolgáltatásaink közé tartozik a háztól-házig szállítás.

Természetesen nem minden folt távolítható el a szőnyegekből. Tudni kell, hogy csak a rendszeresen karbantartott és tisztíttatott szőnyegeket lehet újszerű állapotban megtartani. Nagyon fontos, hogy a makacs foltokat a lehető leggyorsabban kezeljük, és szőnyegeinket rendszeresen tisztíttassuk állapotuk megőrzése céljából.

Az ózon nem más, mint aktivizált oxigén (O3), amelyről elmondható, hogy jelenlegi ismereteink szerint ez a második legerősebb fertőtlenítő és szagtalanító hatású elem, amely végez a baktériumokkal, vírusokkal és a kellemetlen szagokkal is, valamint az atkákkal és egyéb nem kívánt élősködőkkel, melyek megtalálhatóak a szőnyegben.

Nincs szükség semmilyen adalékanyagra és nem marad hátra semmilyen nyom sem. Ugyanakkor nem képes kiváltani a szőnyegtisztítást, éppen ezért erősen javasoljuk, hogy a teljes körű eredmény érdekében ezt a két technológiát együtt alkalmazzák. Az ózonkezelést ajánljuk szagtalanításra (füst-, dohány-, étel-, izzadság-, penész-, állatszag), allergén anyagok likvidálására, penészmentesítésre, atkátlanításra.